Vuokrauspalvelut

Tens-laite

Elle TENS -laite on helppo, turvallinen ja tehokas lääkkeetön kivunlievitys synnytykseen ja synnytyksen jälkeiseen aikaan. Laitteessa on käytännöllinen BOOST-nappi supistuksien ajaksi.

TENS-laitteen teho perustuu heikkoon sähkövirtaan joka johdetaan ihon alla kulkeviin hermoihin, tällöin kipuviesti aivoihin häiriintyy ja supistus on helpompi kestää. TENS-laite myös nostaa luontaisen endorfiinin tasoa elimistössä.

TENS:n käyttö kannattaa aloittaa synnytyksen varhaisessa vaiheessa, jolloin siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn. Sähköstimulaatio nostaa elimistön endorfiinitasoja pikkuhiljaa, joten kipua lievittävä vaikutuskin voimistuu hiljalleen.

Laite on turvallinen niin äidille kuin vauvallekin. Sen avulla voit olla kotona ehkä hiukan pitempään. Laitteen kanssa voit liikkua, ja kokea hallitsevasi tilannetta, koska voit selkeästi vaikuttaa kivun tuntemukseen.

Vuokraus sisältää patterit, johdot, varajohdon, käyttöoppaan (suomi, englanti), kantopussin, kaulanauhan ja opastuksen käyttöön. Vuokraus alkaa tyypillisesti raskausviikolla 38+0. Halutessasi mahdollisuus ostaa lisäelektrodit.

GuaSha-kampa

Gua Sha -kampa on kiinalaisen lääketieteen alueelta. Guashaaminen lievittää kipuja, parantaa verenkiertoa ja tukee synnytyshormonien tuotantoa synnytyksessä.

Lainaa kirja tai dvd

Asiakkailleni mahdollisuus lainata raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja äitiyteen/vanhemmuuteen liittyvää kirjallisuutta ja dvd:tä.

Aromaterapia

Toimin Itävaltalaisen feeling-yrityksen aromaneuvojana.

Tuoksut ovat osa elämäämme koko ajan. Voimme liittää tuoksuun muistoja, ja niillä sanotaan olevan piristäviä, rauhoittavia, ja mieltä hoitavia vaikutuksia tuoksuterapiassa.

Lisää tippa pari eteeristä tuoksua aromaterapiakoruun ja aseta koru kaulaasi, sängynviereen tai johonkin kohden kotiasi tai käytä autodiffuuseria, joka tuo ilmastointilaitteen tai ilmarei’istä tulevan lämmön avulla eteeristen öljyjen aromaattiset hyödyt autoosi.

Käytä tuoksuja mielialan ja tunnelman mukaan ja nauti niiden hoitavista vaikutuksista.

Aromaterapiakorut, autodiffuuserit sekä eteeriset öljyt saatavilla kauttani. Kysy lisää!

Synnytyshelminauha

Synnytyshelminauhan jokainen helmi kuvastaa tiettyä synnytyksen vaihetta. Synnytyshelminauhaa voi käyttää ensimmäistä lastaan odottava, uudelleen synnyttäjä, synnytysvalmentaja, doula, tukihenkilö, puoliso….  Sen avulla on helppo havainnollistaa synnytyksen fysiologista kulkua ja eri vaiheita, herätellä keskustelua tai käyttää sitä synnytyksen läpikäyntiin jälkeenpäin.

Kantovälineet

Lapsi kaipaa kantamista ja usein vauvat ovat tyytyväisempiä pystyasennossa kannettuina.

Ergonominen kantoväline on hyvä ratkaisu saada vanhemman kädet vapaaksi ja silti mahdollisuus lapselle olla sylissä, lähellä. Kantaminen myös edistää lapsen motorista kehitystä ja usein esimerkiksi koliikkivauva saattaa nukkua parhaat unet kantovälineessä kannettuna.

Kauttani on mahdollista vuokrata erilaisia ergonomisia kantovälineitä, kuten kantoliinoja ja -reppuja.

Voit myös pyytää kantoväline-esittelyä esim. vauvakutsuille.

Bellybind-liina

Bellybind -liina on osa malesialaista perinnettä. Sillä tuetaan synnyttäjän palautumista synnytyksen jälkeen. Liinaa käytetään perinteisesti 3-8 viikkoa synnytyksen jälkeen. Belly Bind -liinan käyttö tukee kohdun, vatsalihaksien (erkauma) ja ryhdin palautumista. Sitä voi käyttää sektiosyntymän jälkeen. Vuokraus sisältää suojakassin, käyttöohjeet sekä opastuksen käyttöön. Vuokraus alkaa tyypillisesti muutama päivä/muutama viikko synnytyksen jälkeen riippuen synnytystavasta. Minimi vuokra-aika 3 viikkoa.