Vauvahieronta

Olennainen vauvahieronta

Olennainen vauvahieronta on 3vk-12kk ikäisten vauvojen vanhemmille tarkoitettu kurssi.

Kurssilla opeteltava vauvahieronta on yhdistelmä tender touch-vauvahierontaa sekä hyödynnetään myös vyöhyketerapeuttisia heijastepisteitä. Kurssilla opetellaan käytännössä vauvahieronta pienryhmässä oman vauvan kanssa ja edetään vauvojen ehdoilla.

Kurssilta saat mukaasi kotiin kirjalliset ohjeet ja tietoa myös äidin ruokavalion merkityksestä vauvan vatsavaivojen yhteydessä. Kurssilla voidaan myös keskustella mahdollisista esiin nousevista asioista.

Vauva nauttii hieronnasta ja vyöhyketerapeuttisen hieronnan avulla voidaan helpottaa vatsavaivoja, rentouttaa kehon kireyksiä, parantaa unta ja tukea immuunipuolustusta. Täysin terveet ja oireettomatkin vauvat hyötyvät hieronnasta. Ihokontakti laskee stressitasoa ja luo turvallisuuden tunnetta. Vauvan kehotietoisuus paranee. Läheinen ihokontakti vauvan ja aikuisen välillä lisää yhteenkuulumisen ja välittämisen tunnetta. Tutkimuksissa on todettu, että kosketus lisää mielihyvähormonin eli oksitosiinin tuotantoa, joka muun muassa lisää tyytyväisyyttä ja myötävaikuttaa kiintymyssuhteen positiiviseen muodostumiseen.

Tule mukaan oppimaan ihana taito, jolla voit tukea lapsesi hyvinvointia kehityksen eri vaiheissa!

 

Olennainen vauvahieronta -kurssi voidaan järjestää myös kotonasi. Kerää ryhmä (5-8 vauvaa) kokoon ja voitte pitää yhteisen lämminhenkisen vauvahieronta- tuokion omassa tutussa ympäristössä.
Kurssin järjestäjänä saat kurssin puoleen hintaan! Jos kiinnostuit – ota yhteyttä!