Naiseuden Voima Sydänpiirit

Kaipaatko yhteyttä itseesi ja yhteisösi naisiin? Haluatko löytää tilan, jossa ilmaista itseäsi rehellisesti, avoimesti ja luottamuksellisesti?
Se helpotuksen tunne, kun kuulee toisen suusta sen, mitä itse on käynyt läpi mutta ei ole osannut sanoittaa…
Saa samalla hyväksynnän sille, että ei olekaan yksin väärin, epäonnistunut, tuntee kipua, pelkoa, riittämättömyyttä…
Omat tunteet ovatkin hyväksyttyjä ja erillisyys katoaa…
Sydänpiirissä annetaan tilaa hyväksyvälle läsnäololle, jakamiselle, toisistamme voimaantumiselle.
Tule pysähtymään itsesi äärelle, kuuntelemaan ja jakamaan turvallisessa, hyväksyvässä ilmapiirissä.
Voit jakaa juuri sen verran kuin tässä hetkessä on hyvä, tai vain istua hiljaa ja antaa itsellesi luvan vain olla, keskittyä sisimpääsi, muistamaan kuka todella olet ja löytämään oman voimasi. Kohdata ja tulla kohdatuksi, kuulla ja tulla kuulluksi.
Olet vapaa olemaan Sinä!

Naisesta Äidiksi ja takaisin -workshop

Naisesta äidiksi ja takaisin naiseksi -workshop on kohtaamispaikka kaiken ikäisten lasten äideille. Workshop on äitien oma voimapiiri, jossa keskiössä on äiti – nainen – sinä itse.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan kokemuksia ja hengähdetään hetki yhdessä hyväksyvässä ja ymmärtävässä ilmapiirissä. Päivän aikana pohdiskellaan naiseutta ja äitiyttä – sillä äitiyteen voi hukkua ja naiseuden voi unohtaa. Miten löydämme tasapainon?

Äiti kokee muutoksia fyysisesti, keho muuttuu elämän kantajasta ravinnonlähteeksi ja ikuiseksi turvalliseksi syliksi. Tulet olemaan tai olet lapsesi lähellä jatkuvasti. Yksityisyytesi rajoja koetellaan, synnytyssalissa, imettäessäsi tai pulloruokkiessasi julkisesti, kotonasi lapsen kanssa. Välillä et pääse edes vessaan yksin. Kaipaatko vapautta, omaa aikaa? Miten aikaa jää parisuhteelle, puolisolle?

Kuka olet? Äiti, nainen vai puoliso? Sinä muutut, puolisosi muuttuu, parisuhde muuttuu. Miten suhtaudut näihin muutoksiin, mikä ärsyttää, mikä tulee luonnostaan, jäikö haavoja, onko pelkoja?

Henkiset muutokset ovat syviä, uudistavia ja herättäviä. Väsymys ja hormonit eivät vain aina selitä sitä tunteiden kirjoa joita äiti kokee. Sinusta paljastuu uusia puolia. Mietitkö, mistä esiin tulleet tavat kumpuavat? Mikä saa sinut hermostumaan ja miksi? Mitä se peilaa sinussa itsessäsi?

Keskustelemme yhdessä kokemuksistamme äitiydestä ja naiseudesta. Rakennamme uuden tiedon ja ymmärryksen valossa tulevaisuuden kuvan, jonka keskipisteenä on muutokseen valmis, vahva ja tiedostava äiti. Äiti, jolla on uusia työkaluja jaksamiseen ja valmiiksi mietitty tukiverkosto, joiden avulla hän tulee kukoistamaan äitinä! Äiti, joka muistaa olevansa myös nainen. Vahva nainen, joka panostaa omaan hyvinvointiinsa ja näin tukee koko perheensä hyvinvointia.

Naisesta Äidiksi-workshopeissa on taikaa. Tule syventämään ymmärrystä itsestäsi, lapsestasi ja perheestäsi. Kaikki työ, mitä teet itsesi kanssa, heijastuu muihin. Et voi muuttaa muita, mutta omia ajatuksiasi ja tavoitteitasi voit.