Kurssit

Vauva ja ruoka -workshop

Tässä workshopissa saat vastauksia kysymyksiisi ja varmuutta vauvasi ruokkimiseen valitsit sitten soseet, sormiruokailun tai niiden yhdistelyn. Käymme läpi vauvan yksilölliset valmiusmerkit kiinteiden aloitukseen. Tämän hetkiset suositukset. Sormiruokailun ja soseruokailun erot. Saat ideoita aloitusruuiksi ja helppoihin sormiruokiin. Tukehtumisen ensiapu käydään läpi. Saat kattavan materiaalin jossa myös reseptiosio.

Tutustu workshopiin!

Musiikkihetki

Musiikkihetkessä soitetaan, lauletaan, taputetaan, liikutaan, tanssitaan, körötellään, lorutellaan, leikitään, rytmitellään, kuunnellaan ja pidetään hauskaa. Tavataan muita lapsia ja vanhempia.

Tutustu musiikkihetkeen!

Vauvahieronta

Olennainen-vauvahieronta on yhdistelmä tender touch-vauvahierontaa sekä vyöhyketerapiaa. Kurssilla opetellaan vauvahierontaa pienryhmässä vauvojen ehdoilla. Saat kotiin kirjalliset ohjeet ja tietoa myös äidin ruokavalion merkityksestä vauvan vatsavaivojen yhteydessä sekä keskustellaan esiin nousevista asioista.

Tutustu vauvahierontaan!

 

Naiseuden Voima

Kaipaatko yhteyttä itseesi ja yhteisösi naisiin?
Sydänpiirissä annetaan tilaa hyväksyvälle läsnäololle, jakamiselle, toisistamme voimaantumiselle.
Tule pysähtymään itsesi äärelle, kuuntelemaan ja jakamaan turvallisessa, hyväksyvässä ilmapiirissä.
Olet vapaa olemaan Sinä!

Naisesta Äidiksi ja takaisin naiseksi -workshop on äitien oma voimapiiri, jossa keskiössä on äiti – nainen – sinä itse.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan ajatuksia. Päivän miniretriitin aikana pohdiskellaan naiseutta ja äitiyttä – sillä äitiyteen voi hukkua ja naiseuden voi unohtaa. Miten löydämme tasapainon?

Tutustu Naiseuden Voima -kursseihin!

Odottajien ja äitien piirit

Odottajien piiri on paikka raskaana oleville kokoontua luomaan omaa heimoaan, saamaan hyväksyntää, löytämään vahvuutensa, oppimaan uutta, tuomaan luottamusta omaan kehoon ja rakkautta itseään kohtaan. Toiveet, pelot ja odotukset liittyen raskauteen, synnytykseen ja äitiyteen, parisuhde uudessa tilanteessa, äitiyteen liittyvät tunteet, yhteys itseen, vauvaan ja siskojen heimoon.

Ihana Äiti -ryhmässä keskipisteenä on Äiti.
Hengähdetään hetki turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä.
Voimaa äitiyteen, varmuutta vanhemmuuteen, voimaantumista, hyvinvointia, uusia oivalluksia, sisterhoodia, vertaistukea. Ystävyyssuhteiden luomista tulevaisuuteen. Vauvoille mahdollisuus nähdä toisia vauvoja.

Tutustu Odottajien ja Äitien Piireihin!