Aromahieronta

Energeettinen Aromahieronta tehdään asiakkaan tarpeen/toiveen mukaan joko käsiin, jalkoihin tai selän alueelle. Yksilöllisesti valitut eteeriset ja kasviöljyt tukevat hoitoa terveyttä edistävällä vaikutuksellaan. Hoito auttaa rentoutumaan sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Energeettinen Aromahieronta saa aikaan rentoutumisen, tuo tyytyväisyyden ja rauhan tunnetta, tuo hyvää mieltä ja oloa, antaa lisää elämänlaatua. Voi saada aikaan pienen verenpaineen laskun, hengityksen syventymisen ja siten hapenottokyvyn paranemisen, paikallisen verenkierron lisääntymisen, lymfan aktivoitumisen sekä kivunlievitystä.

 Tämä on erinomainen hoito stressaantuneille ja väsyneille henkilöille.

Stressiniskan hoito

Tuntuuko stressi niskassa, kallonpohjassa, ohimoilla ja leukaperissä? Pysähdy hetkeksi arjen keskellä ja nauti rentouttavasta käsittelystä.

Tehokas vyöhyketerapiakäsittely jaloille, niska-hartiaseudun hieronta sekä pään alueen vyöhyketerapiakäsittely. Lisänä voidaan käyttää lihaskireyksiä lievittäviä eteerisiä öljyjä.

Hoitaa stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvia niskan kipu- ja jännitystiloja. Sopii erityisesti päätteellä työskenteleville, joiden niskahartiaseutu joutuu päivittäiseen rasitukseen.

Hoidon aikana käsitellään niskaa, hartioita, pään aluetta ja jalkoja. Hoito voidaan tehdä myös istuen.

Väsyneet jalat

Väsyneille jaloille pikahelpotus vyöhyketerapeuttisin menetelmin.

Ensin tehdään virkistävä jalkakylpy, jonka jälkeen hierotaan ja aktivoidaan jalkaterien heijastepisteiden kautta koko kehoa.

Vähentää turvotuksia, virkistää aineenvaihduntaa ja aktivoi koko kehon hyvinvointia.

Halutessasi voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidon vaikutusta.

Raskaushieronta

Ihana lempeä ja rentouttava hoito, joka hellii raskaanaolevan kehoa ja mieltä!

Hoitoa voidaan tehdä koko raskauden ajan.

Hoidossa kehoa hoidetaan lempeän öljyhieronnan ja vyöhyketerapeuttisten hoitopisteiden avulla. Tyynyt tukevat tarvittaessa asentoa niin, että myös viimeisillään raskaana oleva pääsee rentoutumaan ja nauttimaan hoidosta.

Hoito voi helpottaa kehon jännityksiä ja kipuja (liitoskivut, lihaskivut, jännitteet). Parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta. Vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan. Helpottaa ja tasapainottaa erilaisia raskauden tuomia muutoksia kehossa (esim. hormonitoiminta, hengitys, ruoansulatus). Loppuraskaudessa valmistaa kehoa synnytykseen.

Intialainen päähieronta

Vanha intialainen hoitomuoto, joka mm. lievittää stressiä, migreeniä ja päänsärkyä, rentouttaa lihasjännityksiä ja lisää nivelten liikkuvuutta.

Hoito toteutetaan istuessasi mukavasti tuolilla. Hoidossa ei käytetä hierontaöljyjä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvalehdet.

Hoidon aikana ja sen jälkeen olo on miellyttävän rentoutunut ja virkistynyt.

Äänimaljahoito

Tiibetiläinen äänimalja­hoito on syvärentoutus­menetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin ja ääniaaltoihin. Äänimaljojen ääniaallot ja värähtely kulkevat kehon kudoksiin solutasolle asti.

Värähtely rentouttaa syvästi ja rauhoittaa kehoa sekä mieltä. Hoito lievittää stressiä ja sopii jännitystilojen hoitoon. Hyviä tuloksia on saatu myös  unettomuuden hoidossa.

Hoidon aikana saat maata rentoutuen viltin alla tai halutessasi voit istua.

Rumpurentoutus

Rumpurentoutuksessa  käytetään perinnerumpua, jonka matala ääni rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti.

Rummunrytmi on sydämensyke, joka pitää meidät elossa. Rumpuhoito rauhoittaa ja rentouttaa, tuo tasapainoa ja rauhaa. Rummutus tuntuu värähtelynä eri puolilla kehoa, resonoi solutasolla ja auttaa laukaisemaan jännityksiä ja tukoksia. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja tunnelukkoja.

Rummun syvä, tasainen syke rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, poistaen stressiä,  hermostuneisuutta ja jännitystä.

Raskausshiatsu

Shiatsu on japanilainen hierontaterapia, jossa painellaan kehon energiakanavia eli meridiaaneja ja niiden varrella sijaitsevia akupisteitä kämmmenillä, peukaloilla ja kyynärpäillä. Hoitomuoto perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoito vaikuttaa ihmiseen fyysisellä, psyykkisellä ja henkisellä tasolla. Shiatsulla on hoidettu mm. stressiä, kiputiloja, lapsettomuutta, vaihdevuosivaivoja, unettomuutta, päänsärkyä, migreeniä, selkäkipuja, masennusta, jne. Shiatsu on hyvin kehoa tasapainottava ja harmonisoiva hoitomuoto.

Hoito tehdään pehmeällä alustalla lattialla. Raskaanaoleville käytetään kylkimakuuasentoa.

Sopii sekä raskausaikaan että synnytyksen jälkeen.

Synnytyksen stimulointi

Synnytyksen lempeä käynnistely tehdään tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan vyöhyketerapialla ja sen lisäksi voidaan käyttää aurikuloterapiaa (korvien alueella olevien akupisteiden ja reflexologisen heijastejärjestelmän käsittelyä), akupainantaa sekä eteerisiä öljyjä. Nämä stimuloivat kohtua supistelemaan ja kypsyttävät kehoasi luonnolliseen synnytykseen.

Pisteitä ja alueita käsitellään esim. painamalla sormin, tai tylpällä hoitopuikolla. Pisteisiin voidaan laittaa myös magneetit tai korvahelmet, jotka jätetään paikoilleen muutamaksi päiväksi.

Hoidossa käsitellään tehokkaasti synnytystä laukaisevia heijastejärjestelmiä jalkaterissä ja koko keholla, näin rentoutetaan mieltä sekä kypsytellään ja herätellään äidin kehoa edessä olevaan synnytykseen.